Hovedfagskonsert

….: TANGENTER STRENGER ELEKTRONIKK

:.: fra Jazz til Pling-Plong

::::.. ALEXANDER REFSUM JENSENIUS

Hovedfagskonsert i musikkteknologi
Institutt for musikk og teater, UiO

Torsdag 21. november kl 1900, Fri entré
Salen U1, ZEB-bygningen, Blindern

…………………………………………………………………

Programmet inneholder improvisasjoner for klaver og live elektronikk, med utgangspunkt i det grafiske musikkprogrammeringsspråket MAX/MSP. Forskjellige teknikker for MIDI, digital signalprosessering og video vil bli brukt.

Alexander Refsum Jensenius (1978) er hovedfagskandidat i musikkteknologi ved Universitetet i Oslo. Vårsemestrene 2001 og 2002 studerte han ved Center for New Music and Audio Technologies (CNMAT) ved University of California, Berkeley. Han har studert klassisk klaver med Anne Eline Risnæs (UiO), improvisasjon med Misha Alperin, jazz-piano med Bevan Manson (University of California Jazz Ensembles), computermusikk med Edmund Campion og David Wessel (CNMAT, UC Berkeley) og MAX/MSP med Asbjørn Flø.

…………………………………………………………………

Published by

alexarje

Alexander Refsum Jensenius is a music researcher and research musician living in Oslo, Norway.